Nova vizija zaštite

Idući u korak sa svetom i prateći savremena tehnička dostignuća, Institut za preventivu - Novi Sad Vam predstavlja novi koncept poslovanja nazvan "Nova vizija zaštite".

Nabavka nove instrumentalne opreme poslednje generacije nam omogućuje da se na tržištu Srbije pozicioniramo kao lideri, kada su u pitanju merenja emisije zagađujućih materija u životnu sredinu kao i ispitivanja u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara i eksplozije. Savremena oprema omogućuje da izvršimo kompletna ispitivanja na samom izvoru, bez posebnog uzorkovanja i vršenja naknadnih laboratorijskih postanaliza, čime se dobija na pouzdanosti, preciznosti i brzini očitavanja rezultata. To bi morao da bude imperativ, jer kod svakog ispitivanja rezultati mogu biti izvan dozvoljenih vrednosti, pa bi kašnjenje u otklanjanju opasnosti dovelo do ugrožavanja bezbednosti, zdravlja i života ljudi.Ljudski resursi su najveća vrednost našeg Instituta. Zahvaljujući dobroj poslovnoj politici, ali pre svega krajnje korektnom odnosu koji vlada između rukovodstva i zaposlenih, uspeli smo da tokom prethodne dve decenije oformimo, i danas potpuno očuvamo ekipu vrsnih stručnjaka. Često ističemo da se naš Institut prepoznaje po ljudima - pravim profesionalcima, koji su u stanju da odgovore zahtevima i reše brojne specifične probleme koji im se nameću kao izazov. Potvrda toga je angazovanje naših stručnih timova u najdelikatnijim situacijama.

Kada imate najsavremeniju tehniku, vrsne stručnjake, studiozan i odgovoran pristup poslu, definisane ciljeve kroz politiku kvaliteta i želju da pomognete klijentu, ono što se dobija kao rezultat te sinergije možemo formulisati sloganom „Nova vizija zaštite“.

Institut za preventivu je danas nastavna baza Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, gde studenti smera zaštite životne sredine mogu sticati praktična saznanja i iskustva. Kao rezultat našeg dugogodišnjeg profesionalnog, krajnje korektnog i nadasve poštenog odnosa prema klijentu, saradniku, kolegama, zaposlenom, danas pred Vas stajemo čistog obraza i mirne savesti.

Vama preostaje da se uverite u istinitost naših tvrdnji.

Biće nam zadovoljstvo da i Vi postanete korisnik naših usluga. Menadžment Instituta za preventivu – Novi Sad
INSTITUT ZA PREVENTIVU Kraljevića Marka 11 Novi Sad tel/fax: +381(021) 420 571, 420 572,420 573